2010. december 9., csütörtök

Fetás-olivás muffin

Olivabogyó is és feta sajt is már jó ideje figyel a hűtőben. Valamit kellett kezdeni vele :) Egyik kedvenc efféle recept(em) Manu-tól (alias Anita, nekem ő a Muffinos-barátnőm :) , mert rengeteg féle muffin receptje van) származik. Én nagyon szeretem, első sorban az íze miatt, másod sorban pedig mert nagyon hamar kész van. Ez esetben kár is fecsérelni a szót, merthogy időm sincs.
Ja és persze fotózásban (is) van még mit fejlődnöm :))) De egyszer biztos belejövök :)

Fetás-olivás muffin
Hozzávalók: 20 dkg liszt, 1 cs. sütőpor, 1 dl olaj, 1 kis doboz kefír, 1 tojás, só, bors, oregano, bazsalikom, feta, olivabogyó

A száraz hozzávalókat összekeverjük, beledobjuk a feldarabolt olivát, fetát (ez esetben paradicsomot is kockáztam bele), a nedves hozzávalókat is összekeverjük, majd ezt a száraz részhez öntjük, jól elkeverjük, muffin sütőben kb. 160 fokon készre sütjük.

2 megjegyzés:

  1. :) Hé, a te fotód sokkal jobb, mint az enyém! :))

    VálaszTörlés
  2. Na most látom csak, h. írtál....
    Kölcsönadjam a fotót? :)
    (de látod, rendi vagyok, mert hirdetem az oldaladat:)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...