2013. március 25., hétfő

Nyeremény Katucitól


Ma megérkezett a csomag Katucitól, amit a múlt héten nyertem. Pontosabban már múlt héten itt volt, csak én balga, nem vettem ki az értesítőt a postaládából, és így türelmetlenül ki kellett várnom, hogy elérkezzen a mai nap :-) Csokoládés játékot hirdetett a Facebook-os oldalán, melynek én lettem a szerencsés nyertese, hála kisfiának, aki az én nevemet húzta ki a dobozból. Rettentő boldog voltam/vagyok. Csodás dolgokat kaptam Katucitól ajándékba, a képen láthatjátok a nyereményemet. Bár 2 éve építgetem a blogomat, a bonbon készítésig még nem jutottam el, pedig már hónapok óta foglalkoztat a gondolat. Mióta itthon vagyok Gyed-en, leszűkültek a lehetőségeim vásárlás ügyileg. Persze vannak a szuper webshopok, de mindig sajnáltam valamiért azért többet fizetni, hogy kiszállítsák. Oké, ez nagyobb értékű dolgoknál működik, de 1-1 apróságnál nem igazán. És a jó múltkor az Aldi katalógusban láttam is a szilikon bonbonformákat, nagyon megörültem, és sikerült remekül lecsúsznom róluk. Mire eljutottam, már csak muffin formákat lehetett kapni, arra meg nagyon nem vágytam, hisz már van, még ha nem is szilikon...
Úgyhogy duplán nagy volt az öröm, hogy ezeket a bonbonformákat megnyerhettem. Itt a blogon is szeretném még egyszer megköszönni Katucinak a remek játék lehetőséget, és a fantasztikus nyereményeket! Látogassatok el hozzá ti is, szuper receptekre, és még szuperebb fotókra fogtok bukkanni az oldalán.

Megtaláljátok őt ITT és ITT...

Én pedig alig várom, hogy kipróbálhassak mindent, amit a csomag tartalmaz! Ha elkészülnek az újdonságok, természetesen a blogra is fel fognak kerülni ;-) Szép napot kívánok Mindenkinek!

4 megjegyzés:

  1. Itt is nagyon örülök, hogy te nyertél, főleg, hogy látom, milyen lelkes és ügyes vagy!

    VálaszTörlés
  2. A nyereménycsomagban van tojás alakú bonbonforma is, ami éppen aktuális.
    Gratulálok a szerencsédhez!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sőt, húsvéti transzferfólia is.... :) Úgyhogy abszolút aktuális. Csak még ezekhez nem mertem hozzányúlni, amíg nem érzem biztosabbnak a bonbonkészítésemet.... remélem húsvétig kicsit belejövök a gyakorlásba :) Köszönöm Marisz, szép napot Neked! ;-)

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...