2011. november 17., csütörtök

"A magyarázat...."
Hanna

Nagyon-nagyon rég nem került fel új étel a blogra... és ez lehet, hogy így is lesz egy ideig....
Viszont jó okom van rá :) És ha azt vesszük, Ő is általam (és apukája által) készült. Igaz tovább kellett Rá várni, mint egy elő-, vagy főételre, esetleg desszertre. Pontosan 9 hónapot, egészen pontosan 41 hetet... De igazán megérte :) Ő Hanna, aki 2011. október 29-én döntött úgy, hogy ideje megnéznie, milyen is az ő családja. 16.48 perckor megszületett!!!

Benedek és Hanna
Nála nyomósabb érvem aligha lehetne arra, hogy a blog nem frissült. Pocakosságom utolsó heteiben már igen frusztrált voltam, és nem volt kedvem alkotni. Pontosabban az utolsó héten készült egy "Aranygaluska" TücsökBogár receptje alapján. Utoljára talán gyerekkoromban ettem aranygaluskát, amit anyukám készített, ezen kívül csak menza-galuska volt terítéken. Viszont imádom, így vettem a bátorságot, és az oly bonyolultnak tűnő desszertnek nekiestem. Időben lehet hogy hosszú, míg az asztalra kerül, de korántsem olyan nehéz az elkészítése, mint hittem. Fotó már készült róla, úgyhogy hamarosan fel fogom tenni. A világ legjobb Aranygaluska receptje. Puha, pont megfelelően édes, a dió jó sok rajta, huhh... :) Kedvem lenne megint enni...
Mióta hazajöttünk a kórházból, mégegyszer elkészítettem újra, igaz körülményesebb volt 2 csemete mellett, de uzsonnára elkészült. Jelenleg az extra gyors ételek kerülnek porondra nálam, többnyire az előre, dobozkákba lefagyasztott ennivalók, vagy levesek, amiket csak oda kell dobnom :) De remélem, egyszer jut időm ennél kreatívabb dolgokra is :) 

Addig is két fotó az én szépségeimről....

2 megjegyzés:

  1. Ó, de gyönyörűséges! :) Milyen aranyosak együtt!
    Azt kívánom, hogy minden ami jó ezen a világon legyen a Tiétek!

    VálaszTörlés
  2. De édes vagy, nagyon szépen köszönöm/köszönjük Neked!!!!! ;) És a rengeteg receptet, amit közkinccsé teszel, és színesíted az étlapunk palettáját ;) Épp az előbb dobtam fel az aranygaluskádat :)))

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...